24 Ocak 2022 tarihinde saat: 21:00'da online olarak zoom uygulaması üzerinden Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Yüzme Branşı Faal Hakem Semineri yapılacaktır.

1- Seminer ZOOM uygulaması üzerinden online olarak yapılacaktır.

2- Tüm hakemlerin seminere katılabilmeleri için; telefonlarına, tabletlerine ya da bilgisayarlarına ZOOM uygulamasını indirmeleri ve internet bağlantılarının olması gerekmektedir.

3- 2022 Yılı Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Yüzme Branşı faaliyetlerinde görev alabilmek için hakemlerin online seminere katılımı zorunludur. Katılım aynı zamanda vize yerine geçeceğinden hakemlerin bu konuda duyarlı olmaları, önem arz etmektedir.

4- ZOOM uygulamasına girişlerde; kullanıcı adı, kişinin ismi ve soy isim şeklinde belirtilecektir. Medeni durumu değişen kadın hakemlerin her iki soy ismini yazmaları gerekmektedir. Geçersiz bir takma ad veya telefon, tablet, bilgisayar ismi ile giriş yapan katılımcıların girişi yok sayılacak ve görev verilmeyecektir.

5- Katılımcıların yoklamaları ZOOM uygulaması ile tespit edilecek olup, oturum bitmeden ayrılanlara görev verilmeyecektir.

6- Federasyonumuz yüzme hakemlerinin güncel bilgilerine ulaşmak amacıyla oluşturulan (ekteki linkten ulaşılabilecek) formun tüm hakemlerimizce 23 Ocak 2022 saat 21:00 ‘e kadar doldurulması gerekmektedir. Formu doldurmayan hakemlerimiz seminere alınmayacak, dolayısıyla da 2022 yılı içinde görev alamayacaklardır..

7- ZOOM uygulaması üzerinden online olarak yapılacak seminere giriş linki ve şifresi 24 Ocak 2022 saat 13:00 ‘da whatsapp uygulaması üzerinden “WPS BED&GÖR&İLETİŞİM” hakem grubunda paylaşılacaktır.

 

 

Eren Yıldırım tarafından yazıldı 22 Ocak 2022 Cumartesi 05:56:00 Categories: Duyurular Yüzme
Bu içeriği oyla 3 Oy